Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στεφανοσ Τσιτσιπασ Υψοσ / Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ... : Στον τελικό του mexican open ο τσιτσιπάς ο έλληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του μπουσέτι στο τουρνουά του ακαπούλκο.

Στεφανοσ Τσιτσιπασ Υψοσ / Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ... : Στον τελικό του mexican open ο τσιτσιπάς ο έλληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του μπουσέτι στο τουρνουά του ακαπούλκο.. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον αντρέι ρούμπλεφ και τον στέφανο τσιτσιπά, στον ημιτελικό του world tennis tournament στο ρότερνταμ. Στο metropolitan hospital o στέφανος τσιτσιπάς. Για μία ακόμη φορά ο στέφανος τσιτσιπάς έδειξε την «κλίση» του προς τις ανατολικές φιλοσοφίες. Ηττήθηκε από τον ναδάλ και αποκλείστηκε από το atp finals ο τσιτσιπάς! Υπέταξε τον ρούμπλεφ και έγραψε ιστορία στο masters του μόντε κάρλο.

Ο κορυφαίος έλληνας τενίστας ισοπέδωσε τον ντανιίλ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για στεφανοσ τσιτσιπασ. Είναι το καλύτερο comeback που έκανα ποτέ. Στον τελικό του mexican open ο τσιτσιπάς ο έλληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του μπουσέτι στο τουρνουά του ακαπούλκο. Έχασα ένα βόλεϊ που δεν έπρεπε να χάσω.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ...
Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ... from image.fthis.gr
Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πώς σώθηκε από βέβαιο πνιγμό στην κρήτη (video). Ηττήθηκε από τον ναδάλ και αποκλείστηκε από το atp finals ο τσιτσιπάς! Ο στέφανος τσιτσιπάς απαντά on camera για το tweet με τα harrods! Στην προεπισκόπηση της χρονιάς είχαμε αναφερθεί στον στέφανο και είχαμε εκφράσει την άποψη ότι δεν θα μας εξέπληττε μια πορεία ανάλογη του zverev δεν είμαστε κοντά στον στέφανο. Υπέταξε τον ρούμπλεφ και έγραψε ιστορία στο masters του μόντε κάρλο. Στον τελικό του mexican open ο τσιτσιπάς ο έλληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του μπουσέτι στο τουρνουά του ακαπούλκο. «αν σας πω δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα. Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα που μας έκανε υπερήφανους μέσα από 18.

Θα έλεγα επίσης ότι το comeback με τον φέντερερ στο australian open δεν ήταν εύκολο.

Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ερτ: See more of στεφανοσ βορδωνησ on facebook. Στα προημιτελικά ο στέφανος τσιτσιπάς. Ο στέφανος τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του λορέντζο σονέγκο στα δύο σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του miami open για πρώτη φορά ο στέφανος τσιτσιπάς και ο αδελφός του πέτρος πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε διπλό ως ντουέτο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Γράφει το εκκλησια online, νεα. Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πώς σώθηκε από βέβαιο πνιγμό στην κρήτη (video). Στο metropolitan hospital o στέφανος τσιτσιπάς. «αν σας πω δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για στεφανοσ τσιτσιπασ στο to10.gr. Στην προεπισκόπηση της χρονιάς είχαμε αναφερθεί στον στέφανο και είχαμε εκφράσει την άποψη ότι δεν θα μας εξέπληττε μια πορεία ανάλογη του zverev δεν είμαστε κοντά στον στέφανο. «μεγαλο παιχνιδι απο τον στεφανο».

«αν σας πω δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα. Ο στέφανος τσιτσιπάς «παίζει» για τους πυρόπληκτους. O στεφανοσ τσιτσιπασ δεν παιζει μονο τενισ. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον αντρέι ρούμπλεφ και τον στέφανο τσιτσιπά, στον ημιτελικό του world tennis tournament στο ρότερνταμ. Ο στέφανος τσιτσιπάς απαντά on camera για το tweet με τα harrods!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ...
Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ... from image.fthis.gr
Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πώς σώθηκε από βέβαιο πνιγμό στην κρήτη (video). «ετσι θα γίνει νο.1 ο στέφανος». Ο στέφανος τσιτσιπάς δεν έχει αντίπαλο στο χώμα και πηγαίνει φουλ για τον τελικό του roland garros. Ο στέφανος τσιτσιπάς «παίζει» για τους πυρόπληκτους. Μεγάλη στιγμή για τον στέφανο τσιτσιπά, με τον ελληνα τενίστα να προκρίνεται στα ημιτελικά του ρολάν γκαρός! Θα έλεγα επίσης ότι το comeback με τον φέντερερ στο australian open δεν ήταν εύκολο. Υπέταξε τον ρούμπλεφ και έγραψε ιστορία στο masters του μόντε κάρλο. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον αντρέι ρούμπλεφ και τον στέφανο τσιτσιπά, στον ημιτελικό του world tennis tournament στο ρότερνταμ.

«αν σας πω δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα.

Η συγκινητική απονομή με τον εθνικό ύμνο και η ξεχωριστή αφιέρωση. Ηττήθηκε από τον ναδάλ και αποκλείστηκε από το atp finals ο τσιτσιπάς! Ο στέφανος τσιτσιπάς απαντά on camera για το tweet με τα harrods! O στεφανοσ τσιτσιπασ δεν παιζει μονο τενισ. Γράφει το εκκλησια online, νεα. Μεγάλη στιγμή για τον στέφανο τσιτσιπά, με τον ελληνα τενίστα να προκρίνεται στα ημιτελικά του ρολάν γκαρός! Δεν ξέρουμε πως παίζει στην προπόνηση, πως νοιώθει στα παιχνίδια και πολλά. Ο στέφανος τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του λορέντζο σονέγκο στα δύο σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του miami open για πρώτη φορά ο στέφανος τσιτσιπάς και ο αδελφός του πέτρος πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε διπλό ως ντουέτο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον αντρέι ρούμπλεφ και τον στέφανο τσιτσιπά, στον ημιτελικό του world tennis tournament στο ρότερνταμ. Τότε ο τσιτσιπάς ήταν το νο91 στον κόσμο και ο αυστριακός τενίστας στο νο5, όπως είναι και σήμερα. Ο στέφανος τσιτσιπάς δεν έχει αντίπαλο στο χώμα και πηγαίνει φουλ για τον τελικό του roland garros. Η πρόκριση και η 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Στην προεπισκόπηση της χρονιάς είχαμε αναφερθεί στον στέφανο και είχαμε εκφράσει την άποψη ότι δεν θα μας εξέπληττε μια πορεία ανάλογη του zverev δεν είμαστε κοντά στον στέφανο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ερτ: Δεν ξέρουμε πως παίζει στην προπόνηση, πως νοιώθει στα παιχνίδια και πολλά. Ο στέφανος τσιτσιπάς (αθήνα, 12 αυγούστου 1998) είναι έλληνας επαγγελματίας τενίστας, 4ος στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα. Ο στέφανος τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του λορέντζο σονέγκο στα δύο σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του miami open για πρώτη φορά ο στέφανος τσιτσιπάς και ο αδελφός του πέτρος πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε διπλό ως ντουέτο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά. Στο metropolitan hospital o στέφανος τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ...
Στέφανος Τσιτσιπάς: Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα ... from image.fthis.gr
Ήταν ένα χαζό μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ. Στον τελικό του mexican open ο τσιτσιπάς ο έλληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του μπουσέτι στο τουρνουά του ακαπούλκο. Στο metropolitan hospital o στέφανος τσιτσιπάς. Δεν ξέρουμε όλα τα δεδομένα. Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πώς σώθηκε από βέβαιο πνιγμό στην κρήτη (video). Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα που μας έκανε υπερήφανους μέσα από 18. 1 χρόνο πριν από εκκλησία online. Ο στέφανος τσιτσιπάς απαντά on camera για το tweet με τα harrods!

O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…

Ο στέφανος τσιτσιπάς δεν έχει αντίπαλο στο χώμα και πηγαίνει φουλ για τον τελικό του roland garros. Είναι το καλύτερο comeback που έκανα ποτέ. «μεγαλο παιχνιδι απο τον στεφανο». Η πρόκριση και η 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Έχασα ένα βόλεϊ που δεν έπρεπε να χάσω. Ηττήθηκε από τον ναδάλ και αποκλείστηκε από το atp finals ο τσιτσιπάς! Γνωρίστε καλύτερα τον 20χρονο τενίστα που μας έκανε υπερήφανους μέσα από 18. Σε κούρα στον θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου του μetropolitan ηospital για αποκατάσταση τραβήγματος λαγονοψοΐτη υποβάλλεται ο τενίστας στέφανος τσιτσιπάς. Στην προεπισκόπηση της χρονιάς είχαμε αναφερθεί στον στέφανο και είχαμε εκφράσει την άποψη ότι δεν θα μας εξέπληττε μια πορεία ανάλογη του zverev δεν είμαστε κοντά στον στέφανο. Ο στέφανος τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του λορέντζο σονέγκο στα δύο σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του miami open για πρώτη φορά ο στέφανος τσιτσιπάς και ο αδελφός του πέτρος πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε διπλό ως ντουέτο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά. Ο στέφανος τσιτσιπάς «παίζει» για τους πυρόπληκτους. Ο στέφανος τσιτσιπάς (αθήνα, 12 αυγούστου 1998) είναι έλληνας επαγγελματίας τενίστας, 4ος στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα. Τα δώρα του αντετοκούνμπο που έκαναν το κορίτσι του τσιτσιπά να ζηλέψει!

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ερτ: στεφανοσ τσιτσιπασ. Θα έλεγα επίσης ότι το comeback με τον φέντερερ στο australian open δεν ήταν εύκολο.